Nieuw Bornrif

Groepsaccommodatie De Koog - Texel

Groepsaccommodatie De Koog

Een groepsverblijf voor maximaal 31 personen en een groot vakantiehuis voor families tot 12 personen. 
Net buiten de Koog in natuurgebied het Hoogeland en met het strand en het gezellige centrum van de Koog op loopafstand ligt Nieuw Bornrif op de ideale locatie voor grotere gezelschappen en families. 

Onze accommodaties

Groepsaccommodatie Nieuw Bornrif

Tot 31 personen

De groepsaccommodatie is gelegen  aan de bosrand, op loopafstand van  duinen en strand en natuurgebied Nederlanden, die  overgaat in de Muy en de Slufter waar je heerlijk kunt wandelen en van de natuur kunt genieten. H et gezellige dorpje de Koog is op 10 minuten loopafstand.  Hier zijn vele winkels en restaurants.

De groepsaccommodatie biedt plek aan 32 personen en heeft 7 slaapkamer voor tussen de 2 en 8 personen. Het heeft een sfeervolle, eenvoudige  inrichting met veel houten accenten, wat een gemoedelijk gevoel geeft. De landelijke ligging van het verblijf, aan de rand van het Koger Veld, biedt veel rust en door het schitterende uitzicht geeft het ook een gevoel van ruimte.

Op het speelveld kunnen kinderen zich uitleven op de trampoline, klimtoestel, blokken en kunnen ook allerlei balspelen gedaan worden, zoals volleybal en voetbal. Ook staat er een tafeltennistafel en een voetbalspel.

De compleet ingerichte keuken geeft je de gelegenheid om voor de hele groep te koken

 • Ideaal voor scholen, verenigingen en families
 • 7 slaapkamers voor maximaal 31 personen
 • Compleet ingerichte keuken
 • Zit- en eetkamer
 • Speelveld met diverse toestellen

Groot vakantiehuis voor families

Tot 12 personen

In het Familiehuis Texel ervaart u een andere sfeer, dit is een authentieke Texelse stolp boerderij, die geheel gerenoveerd is, maar waar de authentieke elementen bewaard zijn gebleven.

Een stolpboerderij bestaat uit een vierkante contructie van houten balken of scheepsmasten waarop het dak rust. Deze ruimte werd gebruikt om hooi op te staan. De ruimte eromheen werd gebruikt als woongedeelte , stal, schuur en berging.

Het familiehuis  heeft 6 slaapkamers,  twee zitgedeeltes en een grote open keuken. Een eigen parkeerplaats en een schuur voor fietsen. Voor kinderen is er in de tuin een trampoline , een speeltoestel en ander buitenspeelgoed.

Binnen hebben is er een apart speelgedeelte waar kinderen  zich kunnen vermaken.

 • Authentieke stolpboerderij
 • Grote living
 • Grote woonkeuken
 • 6 slaapkamers
 • 2 badkamers en 2 aparte toiletten
 • Grote tuin met terras

nieuw bornrif

Image

groepsverblijf 'nieuw bornrif'
mienterglop 25
1796 mr de koog
tel. +31(0)6 - 4119 7529
e-mail:

Algemene Voorwaarden

ontwerp & techniek door webjongens

ontwerp & techniek door webjongens