Groepsaccommodatie Nieuw Bornrif op Texel

Met familie, vereniging of school naar Texel

Ons groepsverblijf is gelegen achter onze Texelse stolpboerderij. Het verblijf bevindt zich op een prachtige locatie aan de rand van het bos, duinen en strand. Op ongeveer 400 meter afstand van de Texelse badplaats de Koog, waar men terecht kan voor diverse activiteiten zoals bijvoorbeeld karten, bowlen, tennissen.  Ook zijn hier winkels, supermarkten en restaurants.

accommodatie

 

Bornrif buiten 05

 

Geschikt tot 31 personen

Groepsaccommodatie Nieuw Bornrif is te huren door groepen, bijvoorbeeld scholen, verenigingen, families enzovoorts, en is geschikt voor groepen tot 31 personen. In de accommodatie is alles aanwezig wat nodig is op basis van zelfverzorging. De keuken is compleet ingericht. Het verblijf wordt verwarmd met vloerverwarming. Er is een speelveld met diverse speeltoestellen, en er zijn tevens wat kleine dieren aanwezig. De accommodatie wordt aan een groep verhuurd.

 

Nieuw in de verhuur!

De Koog is dé badplaats van Texel. Vanuit het gezellige dorpscentrum wandelt u bijna direct het brede witte zandstrand op. Direct buiten het dorp begint het Nationaal Park Duinen van Texel met talloze wandel- en fietspaden. Deze authentieke stolpboerderij ligt 700 meter buiten het bruisende centrum van De Koog op een rustige plek. Het Noordzeestrand ligt op minder dan 1 km afstand. De stolp is verbouwd met aandacht voor authentieke details en de rijke geschiedenis van het pand. Hier heeft u alle ruimte om met een groep of meerdere gezinnen te genieten van een vakantie op het mooiste Waddeneiland!

Stolp Nieuw Bornrif

 

Facebook